Sommerhilsen fra styret og likepersonene.

Sommerhilsen fra styret og likepersonene.

Publisert av Kai Anton Ibsen Johansen den 23.06.24.

Vi håper du får tid til å nyte de lange, lyse dagene, slappe av og ha det hyggelig med familie og venner.

Sommeren har allerede gitt oss mange fine opplevelser. Vi har nettopp avsluttet en vellykket sommerleir på Geilo fra 13. til 16. juni 2024. Det var en glede å bli kjent med så mange flotte mennesker i alle aldre, og vi delte mange fine stunder sammen.

Sommerleiren var en flott mulighet for oss til å lære mer om hverandre og om livet med MO og Ollier's sykdom. Vi fikk også nye venner og skapte minner som vi vil ta vare på lenge.

Styret fikk gleden av å presentere seg: 

Sven-Erik kunne dessverre ikke være med oss denne gangen, men kommer sterkere tilbake!

Likepersonsansvarlig Hilde Anette Heimark og likeperson Lene Krogstad var også der og hadde mange fine samtaler med deltakerne:

Minner også om at disse 2 flotte damene og de øvrige likepersonene kun er en kort telefonsamtale unna om du trenger noen å snakke med:

TRS har også sendt oss powerpoint presentasjonen som de presenterte for oss på sommerleiren, den kan du laste ned her

Over sommeren så arrangeres det både kurs og opphold:

  • Kurs om det å bli gammel med en sjelden diagnose: Dette kurset arrangeres av Sunnaas sykehus og er rettet mot personer med sjeldne diagnoser som er 60 år eller eldre. Kurset tar opp temaer som mestring av hverdagen, helse og velvære, og juridiske rettigheter. Kanskje du kjenner noen som kunne ha nytte av dette kurset? Du kan tipse dem om lenke til kursinformasjon på TRS Sunnaas sine sider.
  • Familieopphold for barn og unge med MO og Ollier's sykdom: Dette oppholdet arrangeres av Beitostølen helsesportsenter og er rettet mot familier med barn og unge som har MO eller Ollier's sykdom. Oppholdet gir en mulighet for å bli kjent med andre familier i samme situasjon, og for å delta i ulike aktiviteter. Kanskje du har barn eller barnebarn som kunne ha glede av dette? Se mer informasjon på lenke til Beitostølen helsesportsenter sine sider.

Vi håper du synes disse kursene virker interessante og nyttige.

Har du tips til arrangementer eller aktiviteter som vi kan tilby våre medlemmer? Vi setter stor pris på innspill fra deg!

Du finner mer informasjon om Norsk MO- og Olliersforening, arrangementer og aktiviteter på våre nettsider. Følg oss også på Facebook for å få siste nytt!

Vi ønsker deg en riktig god sommer!

Med vennlig hilsen,

Kai Anton Ibsen Johansen.

På vegne av styret i Norsk MO- og Olliersforening.

NB!

  • Husk å melde deg på kursene i god tid. Se nettsidene for mer informasjon.
  • Følg med på nettsiden eller Facebook siden vår for mer informasjon.